Vragen?

ma-vr | 06-41471801

Mijn werkwijze om tot de kern van je klachten te komen, pas dan kunnen we ziekte herstellen.

Op weg naar een gezond lichaam

  • 5 simpele stappen
  • Ontspanning
  • Gezonde voeding
  • Supplementen

Contact Gegevens

ZuitNL Fysiek
Trivium 120
4873LP Etten-Leur

06-41471801 (ma-vr)
onze praktijk

Mijn werkwijze

Als je bij mij op eerste consult komt kijken we samen naar je huidige voedingspatroon. Wat eet je? Wanneer eet je? Gebruik je medicijnen of supplementen? Mocht ik ergens een tekort vermoeden kan het zijn dat we een bloedonderzoek doen. Op die manier weten we het zeker en kunnen we heel gericht beginnen met het genezingsproces. Veel (maar zeker niet alle!) problemen worden onderdrukt met medicijnen. Maar waarom zou je genoegen nemen met onderdrukking van symptonen als je het onderliggende probleem kunt oplossen door simpelweg je leefstijl en eetpatroon aan te passen? Laat mij je hierbij helpen en ik beloof je dat je je beter, gezonder, sterker en vitaler zult voelen.


Mijn 5 stappenplan

Mijn 5 stappen plan naar een gezond lichaam

Zoals iedereen weet is de eerste stap de moeilijkste. Een afspraak maken. Gelukkig kan dat online met de knop hieronder. Ik werk op 2 locaties dus je kan kiezen voor de locatie het dichtste bij jou in de buurt. Zodra ik een afspraak zie binnenkomen, ontvang je een bevestiging.

  Maak een afspraak

Tijdens ons intakegesprek luister ik naar jouw klachten en we analyseren samen jouw voedingspatroon en tijdens dit gesprek bespreken we ook of er laboratoriumonderzoek nodig is b.v. voedselintolerantie test of een ontlasting onderzoek of bloedonderzoek. Zo weten we zeker dat we niets missen. Ook kijken we naar je levensstijl in het algemeen. Heb je een actieve baan of juist een zittende? Sport je? Rook je?

Voor dit gesprek neem ik ruim anderhalf uur de tijd zodat we ons zeker niet hoeven haasten en we grondig de analyse kunnen doen.

Tijdens het advies gesprek bespreken we het behandelplan. Deze nemen we samen door en kijken of het haalbaar is voor jouw specifieke situatie. Indien nodig passen we het nog aan zodat het zeker haalbaar is. Dit zal bestaan uit advies over supplementen, voeding en jouw manier van leven. Dit behandelplan is op maat gemaakt en indien mogelijk aangepast aan jouw wensen. Een plan wat je niet kan volhouden is namelijk geen goed plan.

Deze stap is voor de opvolging. Hoe gaat het met je? Is je plan te volgen? Moeten we nog iets aanpassen? Zijn er al resultaten? Deze consulten zijn erg belangrijk, het is namelijk een pad naar gezondheid dat we samen afleggen. Ik zal je hierbij ondersteunen en motiveren. Jouw input hier is dus van cruciaal belang. Deze vervolgconsulten duren ongeveer een half uur en worden vaak geheel vergoed door de aanvullende verzekering.

Als het behandelplan eenmaal in effect is zouden je klachten onder controle moeten zijn. Je voelt een je een stuk beter en kan de adviezen die ik je heb gegeven zelf in de praktijk brengen. Het kan echter voorkomen dat je een vraag hebt of gewoon even wilt praten. Hiervoor mag je me dus altijd even bellen, dat is geen enkel probleem.

Een gezond lichaam, daar doen we het voor!

Behandeling Duur Prijs
Intake (inc. analyse vragenlijst) 60 minuten €99,-
Consult advies en behandelplan 60 minuten €79,-
Vervolgconsult 30 minuten €52,-
Rebecca Kamphuis is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG. De consulten worden hierdoor geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico. Hoeveel er wordt vergoed is afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw verzekering. Kijk voor meer informatie op www.mbog.nl. Je ontvangt van mij de factuur die u kunt indienen bij uw verzekering.

Wie is Rebecca Kamphuis

Rebecca Kamphuis

Na jaren met vage onverklaarbare terugkerende klachten te lopen en de artsen niet veel verder kwamen, heb ik het heft in eigen handen genomen en ben ik zelf gaan zoeken naar de oorzaak van mijn klachten, dat was dus niet zo eenvoudig en van het een rolde ik in het ander. Ik geloof niet dat je er mee moet leren leven. Nee het lichaam geeft niet voor niets signalen af! Daar moet je naar luisteren. Ergens in het werkingsmechanisme van het lichaam loopt er iets vast. Door de verbanden in symptomen te zien kan je tot de oorzaak van je klachten komen, voor ieder mens is de puzzel anders. Daarom is het voor iedereen weer een andere zoektocht om naar de kern van de klachten te komen.